GOEDE DOEL

Sisters4you deelt graag uit van dat wat ze ontvangen.

Met de opbrengst van de kleding biedt Sisters4you vrouwen, die het gegund worden, een verwenmoment. Er zijn veel bescheiden vrouwen in onze samenleving die we extra aandacht gunnen. Bijvoorbeeld omdat ze mantelzorger zijn, buiten hun schuld om in de financiële problemen zijn geraakt, zich intensief inzetten voor hun medemens of opkrabbelen uit een zware periode.

Twee dagen per jaar, in het voor- en najaar, willen wij een aantal van deze vrouwen een verzorgd arrangement aanbieden in onze winkel, zodat ze daarna met veel vertrouwen en nieuwe energie weer verder kunnen.

Er is een fijne samenwerking met 6 dames die verschillende professionele behandelingen aanbieden. Denk aan een nieuw kapsel, massage, huidverzorging, mooie foto etc. Tevens mogen de dames een mooie outfit uitkiezen waarbij ze geholpen kunnen worden door een professionele kleur/stijl adviseuse.

Het geeft heel veel voldoening als je samen op deze manier iets voor een ander kunt betekenen.

Dus ken jij haar?

De buurvrouw die zichzelf wegcijfert, altijd klaar staat voor de ander? Jouw sterke collega die maar doorgaat, strijdend, soms zelfs lijdend? Die lieve mantelzorgster die het zo verdiend om ook eens in het zonnetje gezet te worden? Er zijn genoeg voorbeelden te bedenken, maar die vrouwen kennen we toch allemaal? Wil jij haar verrassen en blij maken, kom dan bij ons langs en geef haar naam door. Wie weet is zij straks 1 van de gelukkigen die een heerlijk verwenmoment ontvangen mag.